Diskmaskin

Restaurangdiskmaskiner kan med fördel delas in i kategorierna underbänksdiskmaskin/ glasdiskmaskin, huvdiskmaskin och tunneldiskmaskin. Underbänksdiskmaskin kallas även glasdiskmaskin och passar utmärkt för mindre restauranger och barer. Huvdiskmaskinen har högre kapacitet och används ofta för tallrikar, bestick och kantiner. Tunneldiskmaskinen har mycket hög kapacitet och används i synnerhet av storkök inom offentlig sektor och andra aktörer som behöver diska stora mängder snabbt.

Dihr

DS50

Helautomatisk underbänksdiskmaskin från Dihr. Med hög kapacitet och fyra förinställda diskprogram på 1,2,3 eller 4 minuter diskar den snabbt och är enkelt att använda. Diskar 310glas/ timme och 325 tallrikar/ timme med hjälp av 50x50 backar. Den har dubbelsidig vägg som gör den mer tystgående. Enkel daglig rengöring då munstycken är lätta att ta bort. Populär i den mindre restaurangen samt kafé och bar. Levereras utrustad med avloppspump samt diskmedel- och torkmedelsdosering.

Wexiödisk

WD-4S Basic

WD-4S är ett smart val om du letar efter en pålitlig och effektiv diskmaskin. Den svenska designen, karaktäriserad av kvalitet, funktionalitet och rena linjer är tydlig i varje detalj och gör att WD-4S tar en självklar plats och tål att visas upp, t.ex i baren.

Wexiödisk

WD-6

WD-6 är vår driftsäkra huvdiskmaskin lämplig för det lilla och medelstora diskrummet. Med fokus på användaren finns flera tekniska egenskaper som förbättrar arbetsmiljön.

Varianter

Wexiödisk

WD-7

WD-7 är en driftsäker huvdiskmaskin framtagen för det medelstora diskrummet. Försedd med automatisk huvlyft. Kan användas för grovdisk såväl som normaldisk, med ett enkelt handgrepp ändrar du spoltryck. Tre programval för snabb, mellan och lång disktid. Fri inmatningshöjd på 500 mm och invändig bredd på 610 mm möjliggör diskning bakplåtar, brödbackar, skrymmande kärl, GN-kantiner etc.

Varianter